Web-Design-Brasov-6

Despre noi

Copy of WhatsApp Image 2019-03-01 at 21.07.09 (2)Firma Sc Pitaru Construct Srl a fost infiintata in anul 2006 si are ca domeniu de activitate realizarea si montarea de pavele si borduri destinate spatiilor publice sau private.Detinem toate atestarile necesare pentru a respecta dorintele clientilor nostri .Calitatea serviciilor si a produselor sunt garantate de certificatele ISO 9001 :2000 pe care firma le detine .
Va invitam la sediul firmei noastre pentru a vedea toate produsele realizate de noi.

Gânditi-va putin, oricat de mult ati admira o casa, daca veti vedea o gradina neingrijita, va veti schimba opinia initiala. Exista multe modalitati de a rezolva aceasta problema, chiar si pentru cei care urasc gradinaritul. Placi de pavaj, dale, pavele în gradina este una dintre cele mai populare solutii si poate oferi oricarei case un efect magnific si sofisticat.

Exista avantaje certe in alegerea unui sistem de pavaj pentru gradina. Efectul estetic este evident. Pe langa acesta, sistemul determina nivelarea zonei si drenarea ei.

 

Caracteristici generale ale pavelelor fabricate de compania noastra:

★ produs ecologic, curat, comparativ cu asfaltul
★ durabilitate si rezistenta la ciclul înghet-dezghet
★ suprafetele pavate pot fi refacute rapid, in orice moment, daca instalatiile dumneavoastra subterane trebuie modificate sau îmbunatatite
★ diversitatea de forme si culori permite montarea pavajului luând în considerare particularitatile terenului
★ în cazul în care intervine monotonia în aranjamentul pe care dumneavoastra l-ati ales, în functie de pavajul cumparat, aveti posibilitatea demontarii si remontarii acestuia în alt model, astfel fiindu-va satisfacuta, fara nici o cheltuiala, dorinta de schimbare.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.